SK Center Veneet ja Koneet

Tarjoamme Nordea A1 sekä Sampo venerahoitusta sekä lisäksi Nordea vakuudetonta Joustorahoitusta.


Suomen ykköspaikka hankkia järkihintaan huippulaatua Asennus myös odottaessa.
Ennen kuin ostat käytetyn, kysy tarjous. Myynti/vaihto/asennus. Toimitus koko Suomi
Linkki valmistajan sivuille.
Honda - maailman kokenein nelitahti perämoottorien valmistaja. Laadukas ja turvallinen valinta vuosiksi eteenpäin.
Myynti / Vaihto / Asennus / Huolto
Linkki valmistajan sivuille.
FASTER-alumiiniveneet - suomalaista käsityötä parhaimmillaan Faster-veneiden menestyksen takana on alansa huippua edustavien suunnittelijoiden kunnianhimoinen tuotekehittely ja venemestareiden intohimoinen asenne veneiden valmistukseen. Jokaisen veneen valmistuminen on tarkkaa käsityötä. Fasterit eivät ole mitään massatuotteita.
Linkki valmistajan sivuille.
Silver-alumiiniveneet - suomalaista käsityötä parhaimmillaan Silver näkyy ja herättää kiinnostusta kaikilla Suomen vesialueilla ja yhä useammin myös kansainvälisillä vesillä. Eikä se mikään ihme ole, sillä Silver on ainutlaatuinen vene: kestävä ja mukava, merialumiinin ja lujitemuovin parhaat puolet yhdistävä designtuote - maailman ensimmäinen AluFibre-vene. Ostaessaan Silver-veneen, tietää hankkineensa pitkäikäisen laatutuotteen, jolla veneily on helppoa ja huoletonta. Toisin sanoen, lisää vain vesi.
Linkki valmistajan sivuille.
Suomessa valmistettuja, kestäviä ja turvallisia veneitä vaativiin olosuhteisiin. Luotettavuuden ja laadun ansiosta saavuttanut vankan suosion kaikkialla maailmassa. Valinnanvaraa kätevisä soutuveneistä pulpettiveneisiin. 11 eri mallivaihtoehtoa.
Linkki valmistajan sivuille.
Käytetyt veneet ja moottorit tästä linkista:
SK-center vaihtoveneet
Asennus- ja huoltopalvelumme tekee kaikki veneiden ja moottorien huolto ja asennustyöt ammattitaidolla uudessa ajanmukaisessa huoltohallissa.